Adauga stilului tau, vibratii noi si electrizante

De la tehnologie de ultima generatie, lumini si trenuri moderne, orasul Tokyo este cel mai electrizant oras de pe planeta. Aici se definete noile tendinte ale viitorului si mai ales a vietii urbane din marile metropole ale lumii.

Rosu
violet

Puternica si indrezneata la prima vedere, lentila rosie violeta din aceasta serie nu este ceva de care sa te temi. Aceasta pereche de ochelari de soare au rame metalice cu o tenta de aurie-roz, iar in momentul expunerii la soare, tenul fetei va stralucii pe un ton superb de roz.

Albastru transparent

Tonurile de albastru si argintiu sunt o alegere excelenta pentru pasionatii de still goers stradal. O rama ideal de purtat pentru acea zi perfecta de weekend, indiferent ca te plimbi prin parc sau iesi la un brunch cu cei dragi, acesti ochelari Bolon se potrivesc atat la o tinuta de culoare inchisa cat si deschisa.

Gri-Albastru Polarizat

Lentile inglobate cu rame aurii, aceasta selectie de lentile gri-albastru este ceea mai usor de asortat dintre cele trei modele Bolon. Fiind folosite lentile polarizate HD care ofera o protectie extinsa impotriva razelor solare, acest model este accesoriul perfect in orice zi si in orice circumstanta.