O schimbare de situatie a clasicilor aviatori

Cu stil, funcli si eleganti, inca de la aparitia primelor variante de ochelari aviator in ani 30, moda de a purta ocheari acest tip, nu a murit niciodata.
Recunoscuti prin dubla legatura si forma de lacrima a lentilelor, ochelarii de soare aviator sunt combinatia perfecta intre stil si prestanta.Initial au fost realizati pentru piloti de avioane, cu scopul de a le proteja ochi in timpul zborurilor, acest model “aviator” este un model atemporal si inca este pe placul vedetelor pop, rock si actorilor de renume, majoritatea de talie mondiala.

Aducand stilul clasic la noi inaltimi, colectia Gleen by Bolon este noul must-have. Modelele noi avand o caracteritica unica ce redefineste noua epoca a stilului aviator, mai proaspat, mai feminin si mai sofiticat.
Realizat cu nuante de gri si negru, Colectia Glenn este versatil si potrivit pentru femeia moderna din prezent. Inspirat de la aspectul bad-boy leather-clad (baiat rau imbracat in piele), casual boho chic – imbracamintea smart-casual, seria dezvaluie stiluri mai noi pe care ai vrea sa le adopti in orice sezon.

Gradient
Gri

Rame metalice de o culoare auriu-roz, cu doua tonuri de gri al lentilelor, sunt primele variante de ochelari de soare din colectia Bolon. Concepute pentru a pune accent pe ochi, nuanta de lumina completeaza cu usurinta culorile moi, calde cu tenda de verde si maro.

Negru HD Polarizat

Un favorit al tuturor timpurilor, lentile negre HD Polarizate combinat cu rame aurii. Accentele de negru si aurii al acestui model subliniaza aspectul rafinat si elegant pentru orice tip de vestimentatie.